Relatiegeschenken, automotive artikelen, tekenkaarten en meer...
Rebstock 14 D-45239 Essen - Duitsland

Over ons

CASWOOD INTERNATIONAL  UW SPECIALIST IN BEDRUKTE TEKENKAARTEN MODEL Safecard*, AUTOMOTIVE ARTIKELEN EN RELATIEGESCHENKEN. 

Per 1-1-2021 heeft Caswood International een Duitse collega overgenomen ( marktverbreding) en wij zijn per die datum gevestigd in Essen Duitsland.

Caswood International is al 40 jaar Uw partner op het gebied van  relatiegeschenken, automotive-en EHBO artikelen rondom de auto, 3D lasergravures, textiel en bedrukte tekenkaarten model Safecard*en sinds 2021 zijn wij hoofdleverancier en exclusief leverancier voor Duitsland- Nederland en België  voor de relatiegeschenken/ reklame branche.

Zoekt u een speciaal relaitiegeschenk of wilt u iets weten? Door onze grote databank en 40 jaar ervaring kunnen wij u indien mogelijk verder helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in de Automotive industrie met o.a. “Custom Made” aflevertassen/ pechtassen in diverse maten, uitvoeringen en kleuren, sleuteletuis, EHBO artikelen, maar ook in   caps en mutsen met Uw logo gratis geborduurd.

Sinds meer als 10 jaar zijn wij dè Specialist in de Originele tekenkaart model Safecard*, om de teek op de meest veilig manier te verwijderen.

Caswood international bedrukt de Originele Safcard* met uw logo van 1 kleur tot full color en all-overdruk evt.  in de gewenste verpakking. Met de tekenkaart Safecard* (ter grootte van een pinpas) verwijdert u de teek op de meest veilige manier.

Om het grote belang van een goede tekenkaart te benadrukken  zijn wij sponsor van de Stichting Tekenbeetziekten  ( ter info klik op de afbeelding.)

Levering in geheel Europa  geschiedt vanuit onze productielocaties in Nederland en Duitsland

Wij actualiseren  onze prijzen regelmatig omdat de situatie  in de huidige wereld aanleiding geeft tot sterk veranderende prijzen. Mocht u een bestelling plaatsen via onze website en de prijs is dermate gewijzigd, dan sturen wij eerst een offerte.

Van tijd  tot tijd actualiseren wij onze prijzen.  Hierdoor kunnen er prijsverschillen ontstaan.

Bij ordering met foutieve prijzen zullen wij u eerst een offerte toesturen.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, instellingen en verenigingen. B2B.

WIJ LEVEREN NIET AAN PARTICULIEREN.

Tags: automotive,  auto aflevertas, auto pechtas. Special made aflevertassen, Custom made auto tas, Auto aflevertas in  diverse formaten, uitveringen en kleuren. Auto  aflevertas met inhoud, Veiligheidsvest, gevarendriehoek, verbandetui volgens DIN 13169 2022, EHBO auto artikelen., mutsen gratis geborduurd, lederen sleuteletui, rijbewijsetui. bedrukte tekenkaart met logo, tekenkaart formaat pinpas tekenkaart Safecard,  tekenkaart  marketingartikel, tekenkaart B2B, tekenkaart met uw logo, tekenverwijderen, tekenkaart als  reklameartikel, teekverbreiding, teekverwijderen, tekenkaart Safecard,  originele Safecard  tekenkaard, tickcard with imprint.